Rólunk

 

Nagy figyelmet szentelünk arra, hogy a vásárlóink folyamatosan változó keresletét a lehető legjobb áron és minőségben kiszolgáljuk

 


 Masszázsbutik
 Hétfő          10-14
 Kedd           10-14
 Szerda         10-14
 Csütörtök     10-14
 Péntek        10 - 14
 Szombat       Zárva
 Vasárnap      Zárva

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Székhely és levelezési cím: 1139 Budapest, Teve u 9
Ügyfélszolgálat: lásd bővebben 1.7
Telefonszáma: +36 (70) 7893701
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Egyedül nálunk!!!: Budapesten hétköznap 8-19 óráig bruttó 3200 Ft ellenében kiszállítjuk 4 órán belül a megrendelt termékeket.
(60000 Ft felett ingyenesen.)

NORMÁL SZÁLLÍTÁS:

A masszazsoutlet.hu oldalon megrendelt termékeket GLS futárszolgálattal küldjük, akik csomagját 1 munkanapon belül, megbízhatóan szállítják ki Önnek. A kiszállítás pontos idejéről e-mailban kap tájékoztatást, illetve SMS-ben.

> 30.000 Ft felett a kiszállítás ingyenes
>30.000 Ft alatt 1690 Ft
A megjelölt árak csomagonként értendőek és minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t!
 
 

Visszaküldés

A visszaküldés könnyű – csak kövesse az alábbi lépéseket:
Vissza akar küldeni valamit?
•    Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékeket csak akkor lehet visszaküldeni, ha ugyanabban az állapotban vannak, mint ahogyan kapta, és csakis az eredeti csomagolásukkal együtt.
•    Bizonyosodjon meg arról, hogy betartja a 30 naptári napos határidőt.
•    Küldje vissza a csomagot postai úton vagy gyorsfutár szolgálattal.
•    A könnyebb eljárás érdekében figyelmébe ajánljuk partnerünket, GLS futárszolgálatot akitől mi is tudunk felvételt rendelni Ön részére. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a visszaküldési költségeket Önnek kell állnia.
•    Visszaküldési cím:
Spapro Hungary Kft
•    1139 Budapest Teve u 9
•    A visszaküldött termékek minőségi és mennyiségi ellenőrzése után e-mailt fog kapni a visszaküldési adatokkal. Kérjük, ezeket figyelmesen ellenőrizze, mivel ezen adatok alapján fogjuk visszatéríteni a visszaküldött termékek vételárát. Ne felejtse elküldeni az IBAN formátumú bankszámlaszámát (feltüntetvén ennek jogosultját is) az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
Az összeget legkésőbb a visszaküldés visszaigazolásától számított 14 naptári napon belül utaljuk vissza.
További információért kérjük, vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.