2 ZÓNÁS MASSZÁZSÁGY KRÉM SZÍN DS-01

Értékelés: Még nincs értékelés
Készleten, szállítás 1-2 munkanap.
Array
Fogyasztói ár59900 Ft

Leírás

Praktikus, könnyű, kompakt

A Lipt DS-01 masszázságy könnyű, de stabil masszázságy, amelyet egyszerűen össze lehet csukni, így hordozható. Teljes értékű masszázságy masszázsszalonok részére, de egyúttal hordozható masszázságy is mobil masszőrök számára. 12,6 kg-os kis súlyának köszönhetően (kiegészítők nélkül) hordozása nem megterhelő. Ajánljuk olyan masszőröknek,kozmetikusoknak, valamint sportmasszőröknek és gyógytornászoknak is, akik sűrűn utaznak és szükségük van egy takarékos mégis megbízható masszázságyra. A kényelmes párnázásnak köszönhetően vizsgálati ágyként is használható mindenféle terápiához. Az ágy szerkezete minőségi bükkfából készült, amely könnyű, de nagyon erős. A megfelelő szilárdságot és stabilitást az acél kábelrendszer is biztosítja. Az ágy felállítása és összecsukása nagyon egyszerű, amely gyorsan elsajátítható és egy kis gyakorlással kevesebb, mint fél percig tart.

A magas kényelem standard

A masszázságy kárpitozása minőségi műbőrből készült a sarkoknál varrva. A műbőr kellemes tapintású és könnyű tisztán tartani. A 4 cm vastagságú, nagy sűrűségű molitán hab kényelmet biztosít az ügyfél számára a masszázs alatt. Az ágy biztonságának és stabilitásának fokozása érdekében a lábak vége csúszásgátló gumival lett felszerelve.

Praktikus kiegészítők

A következő kiegészítőket biztosítjuk a Lipt DS-01 masszázságyakhoz: fejtámla, szilárd műanyag fejtámla tartó, kartámasz és oldalsó kartámaszok. A kiegészítők leszerelhetők és a masszázságy belsejében praktikusan tárolhatók. A masszázságy ára tartalmazza az összes kiegészítőt. Az összecsukott ágyat kényelmesen szállíthatja a hordozótáskában.

 

Hordozótáska

szilárd textil anyagból készült és hevederekkel ellátott táska lehetővé teszi a masszázságy kényelmes és biztonságos szállítását. A táska megbízhatóan védi a műbőr felületét, különösen a mechanikai sérülésektől és a szennyeződésektől, másrészt pedig lehetővé teszi, hogy minden felszerelése egy helyen legyen. A praktikus hordozótáska a masszázságyhoz ingyenes.

 

Szólj hozzá

Security code
Refresh

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.