Lipt® D-05 klasszik narancs

Értékelés: Még nincs értékelés
Array
Fogyasztói ár45500 Ft
Alapár adóval együtt:49900 Ft

Leírás

Kemény bükkfából készült összecsukható masszázságy. Ezt a nyugágyat, a kedvező árnak köszönhetően az ideiglenes masszőrök is megengedhetik maguknak. Nagyon praktikus és könnyen tárolható, a vezetékek rendszereinek köszönhetően 30 másodperc alatt összerakható és szétszedhető. A masszőrök, akik gyakran utaznak az ügyfeleik után értékelni fogják az összecsukhatóságát és könnyed súlyát. Kozmetikai, esetleg vizsgálati ágynak is felhasználható.

Magasságilag 62- 84,5 cm-ig állítható, akár 8 különböző méretben is 3,2 cm –ként, fa anyacsavarok segítségével. Az új szerkezet esetében a deszka a lábaknál ki van vágva, ami nagyobb helyet biztosít a masszőrnek és nagyobb hozzáférést az arcmasszázs esetében. Úgyszintén nagyon egyszerűen, gyorscsatlakozó segítségével állítható az alumínium fejtámasz lejtése és magassága. A megtámasztás újabb lehetősége az arc számára létrehozott nyílás, amelyet a tömítés kihúzásával tud kinyitni. A bőr 4 cm vastagságú, sűrű habszivaccsal van bélelve. Minden lábon egy gumi alátét van elhelyezve, aminek köszönhetően az ágy nem csúszik a padlón és nagyon nagy a stabilitása.

A masszázságy árában benne van az összes kiegészítő, amely a képen látható: fejtámla tartó, fejtámla, kéztartó, oldalsó kéztartók, hordozótáska. A kiegészítőket ki lehet húzni és behelyezni az ágy belső részébe. Ezen termékünkre vonatkozó garancia 2 év.

Szólj hozzá

Security code
Refresh

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.