Masszázságy Lipt® DT-03 (terhességi)

Értékelés: Még nincs értékelés
Array
Fogyasztói ár72900 Ft
Alapár adóval együtt:113030 Ft

Leírás

A jövendőbeli anyukáknak csak a lehető legjobbat


A jövendőbeli anyukák gyakran kihasználják a masszázsok kedvező hatásait, amelyek segítenek a számukra a megfelelő kondíció megőrzésében, valamint a terhesség és a szülésre való felkészülés megfelelő részét képezik. A megfelelő masszázságynak természetesen maximális kényelmet is kell nyújtania, valamint a stabilitása által a lehető legmagasabb biztonságot is. A könnyű, de ennek ellenére szilárd és stabil szerkezetnek köszönhetően, amelyet egy elsőosztályú bükkfából készült váz képez, minőségi és puha, "Soft Touch" műbőrrel bevonva, a masszázságy egyedi kényelmet kínál. A kárpitozás 7 cm vastagságú molitánhab-réteggel bélelt, tehát a masszírozott jövőbeli anyukák számára, valóban a lehető legmagasabb kényelmet kínál. A Lipt DT-03 terhességi masszázsasztal ezen célra lett megtervezve és teljesít minden szigorú követelményt.

Egyedi beállítások és további előnyök

 


Ezen masszázságy kivitelezése, természetesen lehetővé teszi az igényelt magasság beállítását is. A magasság 8 pozícióban állítható, mégpedig 65,5 - 88 centiméterig, miközben a pozíciók 3,2 centiméterenként változnak. A magasság beállításhoz segítséget nyújtanak a fából készült anyák, amelyek kezelése nagyon egyszerű és amelyekhez nincs szüksége semmilyen szerszámra, manipulálhat velük a kezei által is. A masszázságyak lábai csúszásellenes alátétekkel vannak ellátva, a maximális stabilitás eléréséhez. Egy kitűnő segédeszközről van szó, amelyet a masszőrökön kívül kihasználhatnak a rehabilitációs dolgozók, gyógytornászok és még sokan mások is. Ezen minőségi termékhez természetesség a kétéves jótállás is.

A kivitelezés a terhes ügyfelekhez alkalmazkodott

 


Az általános ággyal szemben, amelyen csak fedéllel takart arcnyílás található, ezen típus nyílással van ellátva az ügyfél mellei és hasa számára is. Ez sokkal nagyobb kényelmet biztosít a masszázsok során, mivel a terhes nők mellei gyakran nagyon érzékenyek. Azonos módon a hasuknak is nagyobb figyelmet kell szentelni. Ezen nyílások a más ügyfelek által történő használatuk esetén, szintén lezárhatók. Luxus párnázással ellátott a fejtámla is.

A masszőrök a jövőbeli anyukákat nagyon egyszerűen meglátogathatják


Ezen masszázságy nagy előnye a mobilitás – az összecsukása után, a hordtáska segítségével egyszerűen szállítható, beleértve a tartozékokat is. A tartozékok leválasztható részei elhelyezhetők az asztal belső terében. Az asztal szétnyitása és összecsukása valóban nagyon egyszerű és egy kis gyakorlattal a masszőrnek nem tart tovább egy fél percnél sem. A tartozékok fejtámlából, fejtámla tartóból, kartámlából és oldalsó karámlákból állnak, amelyeket már tartalmazza a termék ára is. Szintén javasoljuk a praktikus hordtáska megvásárlását, amelyben a tartozékok egyszerűen elhelyezhetők és megvédelmezhetők a mechanikai károsodással szemben, amely főleg a kárpitozott részeket fenyegeti.

Szólj hozzá

Security code
Refresh

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.