Olaj- és krém melegítő - XXXL

Értékelés: Még nincs értékelés
Akár 4 db. 250 ml-es masszázsolajas flakon, vagy 1 kg krém is belefér egyszerre! Használható XXL mécsessel, vagy egyszerre több normál méretű mécsessel is.
Array
Fogyasztói ár7500 Ft

Leírás

Akár 4 db. 250 ml-es masszázsolajas flakon, vagy 1 kg krém is belefér egyszerre! Használható XXL mécsessel, vagy egyszerre több normál méretű mécsessel is.

Ajándékba adunk hozzá 1 db. XXL méretű mécsest is!

 

Beköszönt a hűvös idő és nem csak a helyiség hűl le, hanem a kezünk és a masszázsolaj is. Ez a vendég számára kellemetlen lehet, feszengeni kezd és nem tud ellazulni. Ilyenkor érdemes a masszázsolajat felmelegíteni, amit először a markunkba öntünk. Ez felmelegíti a kezünket is, majd a kellemes meleg olajjal bekenni a vendéget. A meleg olaj komfortérzetet teremt és az izmok is könnyebben ellazulnak. 

Öntsön meleg vizet a melegítő tetejébe, és helyezze bele az olajakat, vagy a krémet flakonostól, vagy tégelyestől. Gyújtson meg egy mécsest és helyezze azt a tál alatt található talp részébe (ez a nyílás a melegítő másik oldalán van). A mécsest soha ne hagyja égve éjszakára, vagy felnőtt felügyelete nélkül! Ne melegítse folyadék nélkül a tálat! Ne tegye mikrohullám sütőbe!

Tisztítás: nedves ronggyal törölje meg. Ne tegye mosogatógépbe.

Felhívjuk figyelmét, hogy a termék színe és mintázata kis mértékben eltérhet a képen láthatótól, illetve előfordulhatnak rajta kisebb hibák, mert kézműves termék. Kérjük, ennek tudatában rendelje meg!

A melegítő anyaga: cserép, égetett mázzal

Szín: fehér

 

Szólj hozzá

Security code
Refresh

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.