Szempillás kezelőágy - fehér párnával

Értékelés: Még nincs értékelés
Készleten! Átvehető munkanapon, akár 24 órán belül.
Array
Fogyasztói ár49500 Ft
Alapár adóval együtt:67900 Ft

Leírás

Szempillás kezelőágy krém színben, fehér párnával

Elegáns ás kényelmes, stabil szempillás kezelőágy, szempillás párnával. A párna műbőr huzatú, mosható és kényelmes, sok tároló zsebbel van ellátva a csipeszeknek, fésűnek és egyéb eszközöknek.

Rendelkezésre áll egy pillanat alatt
Ez a kezelőágy felhasználható, mint egy mozgatható munkaasztal, ennek köszönhetően pedig bárhol kéznél van, ahol szüksége van rá, ezért magukkal vihetik a versenyekre vagy tanfolyamokra, bemutatókra is. A szerkezet minőségi bükkfából kerül legyártásra, ami nagyon könnyű, s egyúttal megfelelően stabil. A megfelelő szilárdságot és stabilitást növeli az acélhuzalok rendszere is. A szétnyitás és összecsukás nagyon egyszerű, ami egy kis gyakorlattal a kezelő személynek nem tart tovább egy fél percnél sem.

Beállítás a szükségletek alapján

A praktikus facsavarok lehetővé teszik az ágy igényelt beállítását szerszámok nélkül is. A magasság 62 cm-től 84,5 cm-ig változtatható.

Minőségi műbőr és magas szintű kényelem

A kezelőágy felülete, minőségi műbőrrel kárpitozott, aminek köszönhetően tökéletesen tisztán tartható. Az ügyfél kényelme érdekében a bélés magas sűrűségű és 4 cm vastagságú molitánhabbal van ellátva, tehát nagyon kényelmes. Az új szerkezeten a deszkalapok kivágottak, ami nagyobb helyet biztosít a szempillás számára és megfelelő hozzáférést a szempillák kezeléséhez. A kozmetikai székekkel alá lehet gurulni. A termék lábai csúszásellenes gumi alátéttel vannak ellátva.

Méretei

szélesség: 70 cm

szélesség kartámaszokkal: 97,5 cm

hosszúság: 195 cm

szabályozható magasság: 62-84, 5 cm

habszivacs vastagság: 4 cm

súly:16,5 kg

Teherbírás

Dinamikus: 140 kg

Statikus: 260 kg

Szólj hozzá

Security code
Refresh

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.