MASSZÁZSOLAJ MELEGÍTŐ: FEKETE-FEHÉR BOJTOS

Értékelés: Még nincs értékelés
Array
Fogyasztói ár4990 Ft

Leírás

Beköszönt a hűvös idő és nem csak a helyiség hűl le, hanem a kezünk és a masszázsolaj is. Ez a vendég számára kellemetlen lehet, feszengeni kezd és nem tud ellazulni. Ilyenkor érdemes a masszázsolajat felmelegíteni, amit először a markunkba öntünk. Ez felmelegíti a kezünket is, majd a kellemes meleg olajjal bekenni a vendéget. A meleg olaj komfortérzetet teremt és az izmok is könnyebben ellazulnak.  

Ebben az olajmelegítőben kétféleképpen melegítheti a masszázsolajat, közvetlenül a bögrébe öntve, vagy a flakonnal együtt is. Amennyiben az olajos flakonban szeretné melegíteni, úgy a bögrébe meleg vizet kell önteni és a vízzel teli bögrébe tenni a flakont. 250 ml-s flakon tehető bele. Gyújtson meg egy mécsest és helyezze azt a bögre alatt található talp részébe. A mécsest soha ne hagyja égve éjszakára, vagy felnőtt felügyelete nélkül! Ne melegítse folyadék nélkül a bögrét! Ne tegye mikrohullám sütőbe! Tisztítás: nedves ronggyal törölje meg. Ne tegye mosogatógépbe.

Felhívjuk figyelmét, hogy a termék színe és mintázata kis mértékben eltérhet a képen láthatótól, illetve előfordulhatnak rajta kisebb hibák, mert kézműves termék. Kérjük, ennek tudatában rendelje meg!

A melegítő anyaga: cserép, égetett mázzal

Szólj hozzá

Security code
Refresh

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.